Äitini

Runoilija soniawarden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äitini,
Tuskaa, itkua ja pahaa mieltä,
Olemme toisillemme aiheuttaneet
Joskus yksin, joskus kaksin,
Olemme paljon tuottaneet

Pesästä lensin,
Jo kauan sitten
Siusta tuli ystävä,
Rakas, ainiaan rakas

Olet äiti
Olet ystävä
Olet tuki ja ikuinen turva

En päätäni pelkää olallesi laskea,
Annat minun tulla,
Selkääni silität,
On lohduttava sana sulla

Olet äitini,
Ja minä olen äidin tyttö

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot