Epävarma

Runoilija soniawarden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Arkana oven avaan,
Sie minuu odotat
Viereesi makaamaan,
Mie käyn

Hermostunut naurahdus pimeässä,
Rikkoo jään
Ylleni kapuat,
Minuu kosketat

Kaksi, meitä kaksi,
Epätoivoista, rikottua
Mekkoni lattialla,
Sie siinä

Palava savuke pimeydessä,
Kaksi meitä, väsynyttä
Sananen vielä,
Ja raskas uni

Ja kun aamu on,
Jäljellä on vain häpeä,
Menetetty ystävyys,
Epävarmuus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot