Jano

Runoilija soniawarden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puna huulissa,
Pitsi iholla,
Lanteet keinuvat,
Aistikkaat

Tule miun luokse,
Kosketa, kosketa
Sivele iho paljaaksi,
Tee miut valmiiksi

Sormet hiuksissa,
Huulet huulilla,
Mies naisessa
Sitä mie haluan

Mutta mikset ole täällä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot