Kaamos

Runoilija soniawarden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeässä pääni tyynyyn lasken,
Pimeässä silmäni avaan
Kylmä, kolea, kurja maailma
Joka aamu mut vastaanottaa

Askel raskas,
Maisema sumea
Olen liian väsynyt

Olen kevään tyttö

Selite: 
Kaamosmasennus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaamos osaa kyllä olla. Pimeästä pimeään ja jokainen askel ulkona on pimeässä otettu. Runon loppu taittoi mukavasti.

 

Käyttäjän kaikki runot