Kahden kosto

Runoilija soniawarden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mie kostin,
Kipeästi pistin
Lantioni kaarsin,
Ja jalat ympärille kiersin

Kosto on paha
Julma synkkä aura
Kuin musta savu
Joka ihoni läpi puskee

Ensimmäinen,
Ei hän ollut
Ennenkin saman tehnyt
Koska kosto on paras
Tarjottuna kosteana ja kuumana

Olen paha
Ja todella hyvä
Hänkin sen tietää,
Kun mustaa pitsiä ihollani siveltää,

Me sinulle nauramme
Kun verhot ikkunan eteen vedämme

Selite: 
Ihminen voi olla julma
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot