Et voi tietää

Runoilija soniawarden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jäätynyt on veden pinta
Kaksi meitä erilaista
Varpaat upotamme avantoon

Kun kylmyys meitä nipistää,
Naulasormin
Sinä saunaan pakenet,
Kun minun askeleeni harhaltaa,
Ja jäihin putoan

On monta minua pelastamassa,
Kun pihkan ja vitsan tuoksu,
Hellivät aistejasi
Ja olet lämpimässä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot