Hiilikaivos ja heinäsirkka

Runoilija Kolpakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista!
 

Olen koettanut olla rehellinen
näissä sanoissani kaikissa, jokaisessa.
Kun katson pöydän yli,
näen että tuo viinilasikin
on väsynyt kuuntelemaan.

Draamaa, draamaa, draamaa.
Ota arjesta ote ja ole sen herra.
Pääni on kuin hiilikaivos,
kun kuljen läpi harmaan kiven.

Lopulta vihassani roihuan hetken,
sitten lihassani vääntelehdin ja itken.

Olen iloinen, että heti aamusta
kosketat selkääni, kipeitä jalkojani.
Sormesi tipahtelevat kuin heinäsirkan koivet
yksitellen koskettimille, minun kylkiluilleni.
Niin, minäkin rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on tunteiden lähes koko kirjo.
Välillä niin rankkaa, mutta rakkaudesta
voimaa saa.

Tässä on tunteiden lähes koko kirjo.
Välillä niin rankkaa, mutta rakkaudesta
voimaa saa.

 

Käyttäjän kaikki runot