Sana punaisista linnuista

Runoilija Kolpakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista!
 

Rakkaani,
tein sinulle punaisen linnun paperista.
Ostin arkin punaista paperia.
Sitä taitellessani ajattelin,
että ehkä sinäkin kohtaisit kasvoillasi
saman etelänmeren tuulen.

Eivät ne kaikki samanlaisia,
samanlaisia punaisia olleet.
Oli rubiininpunaisia, verenpunaisia,
punaviinin värisiä ja hempeitä, vaaleitakin.
Jotkut tulivat aivan viereeni,
kierrellen, katsellen uteliaina.
Oli kuin ne olisivat tarttuneet kädestä
ja vieneet mukanaan ullakkohuoneisiinsa.

Ja kultani, en minä sinulta kiellä,
etteivätkö jotkut minua iltaisin
mukanaan vieneetkin.
Silloin seisoin heti aamusta rannassa,
viskoin leipiä kauas murtajalle asti.

Rakkaani tahtoisitko,
että muutamalla sanalla,
vaikka edes ohimennen
kertoisin vielä niistä,
punaisista linnuista?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot