Jokapäiväinen

Runoilija Kolpakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista!
 

Tule tänne, äläkä ole niin pahapäinen.
Anna minulle minun jokapäiväinen leipäni.
Nyt kun olemme vielä nuoria

ja veremme koskena kuohuu
Minä tarvitsen sinut lähelleni kertomaan,
että yksin olisi helpompi olla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot