Poikavuodet

Runoilija Kolpakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista!
 

Nuoruutemme poikavuodet,
suuret toiveet, maantiet näkemättä.
En enää muista, sen anteeksi suonet,
mitä kaikkea jäikään tekemättä.

Silloin kanssasi maailmalle nyrkkiä puitiin,
siitä kerralla hienoa luotiin.
Kalaa merralla pyydettiin, kesäyössä uitiin,
naisille vislailtiin ja viskiä juotiin.

Nuoruutesi, poikavuodet,
nyt hiljaa ohi käyneet.
Elämääsi sinä luo et,
vain isäsi sanoja toteen teet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nostalgisen haikeita, hienoja muistoja.

mukava runo, hieno

 

Käyttäjän kaikki runot