Ennen kuin

Runoilija Kolpakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista!
 

Uusi ilta, uusi kertahälytys
aikaa hälytykseen 4 tuntia 32 minuuttia
Toinen samanlainen, ja kolmas.

Pellin päältä maali irtoaa ensiksi,
lopulta laudoituksestakin.
On kuin isän kuoleman jälkeen
pojat syntyisivät uudestaan
synnyintalon pihamaalle
leikkaamaan nurmikkoa,
paukuttelemaan vasaralla
kaikkea mikä kolisee.

On kuin rakentaisin linnaa,
ajan partani, leikkaan tukkani.
Teen metsäpolulla intervalliharjoituksia.
Minä rakennan hiekalle, tietenkin.

Kuinka monta kertahälytystä,
kuinka monta palkkakuittia,
kuinka monta intervalliharjoitusta,
kuinka monta tyttöystävää

ennen kuin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot