Pieniä hetkiä

Runoilija Kolpakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista!
 

Kalliolta ulapalle
vettä loputtomiin.
Tuoksuu kesä ja järvivesi.
Tuuli vihmoo, mutta on silti lämmin.
Pidät minua kädestä.

Silmäkulmiisi tulee ryppyjä.
Meille tulee ryppyjä vuoronperään,
kun vanhenemme.
Niitä tulee lasten kasvamista katsellessa,
niin kuin niitä pitää tullakin.

Rannalla kuivia neulasia.
Kallio päivän jäljiltä lämmin.
Savu kiemurtaa hiiltyneestä nuotiosta.
Pidän sinua kädestä.

Olet suurten linjojen piirtäjä,
minä minimalisti.
Silti olemme yhtä mieltä,
että tässä saattaa olla kaikki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Tämä nyt vaan on hyvä runo. Laajat alueet puettu muutamiin lauseisiin

Tosi hyvä ja hyvin ilmaisuvoimainen runo. Piirtyy selkeä kuva ihanasta auvosta.

Ihanan onnellinen runo !

Aivan ihana tunnelma tässä. Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot