Hymy

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

Se kaunistaa sinut
Se saa silmäsi loistamaan

Sitä on kaunista katsoa
Ihailla kaukaa

Uskallanko tulla lähelle?
Uskallanko hymyillä takaisin?
Uskallanko tulla eteesi
ja katsoa kaunista hymyäsi suoraan

Hymy antaa rohkeutta
nostaa omaatuntoa

Tekeekö sitä tarpeeksi..

Silti hymysi on kauneinta katsoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

positiivinen eli hyvä

Tuollaisia kysymyksiä joutuu meistä itse kukin pohtimaan ' uskallanko '
Ja toden totta, hymy ANTAA rohkeutta.

Ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot