Anna Minun

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

Vieritä kyynel
Vieritä toinen
Poskellasi näin kolmannen

Anna minun pyyhkiä tuskasi pois

Anna ottaa kyyneleesi
juoda se katkera malja
Viedä se paha olo pois

Anna minun pyyhkiä pos ne kyyneleet

jotka kasvoillasi näkyvät
jotka sisintäsi ahdistavat

Anna minun olla rauhoittava sade kasvoillasi

pyyhe olkapäilläsi

Anna minun olla rinnallasi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot