Häiriö

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

Se tuli puun takaa

jätti jälkeensä naarmun

Naarmu tulehtui
ei auttaneet voiteet
ei auttaneet lääkkeet

Naarmu tulehtui pahemmin

Puu kuolee
Oksa täytyi poistaa
Tulehdus täytyi poistaa

Tulehdus tuli jäädäkseen
se tappoi puun
pala kerrallaan se
tuhosi sen

Tulehdus nimeltä HÄIRIÖ

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot