Ikivahti

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

Ikivahti
Musta kuono
ruskeat silmät

Katselet vierelläni
Olet lähelläni

Tiedän
Olen turvassa

Turvassa kaikelta
tai ainakin melkein

Turkkisi lämpö
suuri sydämesi
takoo pääni alla

Auttaa saamaan unta

Sinä
oma kuonolaiseni
perheeni jäsen

ikivahti

Selite: 
Yksi muusistani, oma koirankuonolaiseni
Kategoria: 
 

Kommentit

positiivinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot