Jälki

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

Hanki hohtaa
Aurinko siihen säteillään luo kauniita kuvia

Puhdas lumi
Kuin uusi elämä

Odottaa jälkiä
pieniä painalluksia

Minäkin odotan

Odotan että painat jälkesi pintaani
Elä välitä naarmuista
Ne ovat elämisestä

Puhdista pintani
paina jälkesi

Tee minusta polttomerkitty

Katselen uutta lunta
teen siihen pienen jäljen
ja toivon..

Paina jälkesi minun pintaani
Tee minusta polttomerkitty

Tuo uusi lumi on kaunis
vaikkakin nyt merkitty
se on silti uusi lumi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot