Unihiekka

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

Minne se vei sen

Nukkumatti kiltti
kerro minne veit sen
Kerro, ole kiltti

tarvitsen sen

Uni ei tule muuten
Ei ole uniystäväni täällä
ei ole syliä johon käpertyä
Ei ole vahvoja käsiä ympärillä

Kerro minne piilotit sen
unihiekkasi

minne sen piilotit

Tarvitsen sitä
kerro väsyneelle
kerro, ole kiltti

Väsynyt tahtoo nukahtaa
Ilman uniystävää ei uni tule

väsyneelle unihiekkaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot