Höyhen

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

Olen kuin kevyt höyhen
Kevyt kuin tuulen henkäys

Tunnen oloni hyväksi
Tunnen itseni kevyeksi

Mistä se johtuu?

Kosketa ja katso
Katso ja kosketa

Kosketa minua
Katso minua

Nousen ylös

leijun

Teet sen minulle
Kuin nostaisit ylös
annat kevyen tunteen

Otan höyhenen käteeni

katselen sitä
puhallan

katson

se leijuu

Ja niin leijun minäkin

Osaankohan laskeutua
vai tipunko

en tiedä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot