Keijujen tanssia

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

tähtitarhalla, kauniilla radalla
näit pienen keijun
näit toisen

kohta useamman

ne tanssivat koko yön loistaen
nauraen
iloiten

mene heidän mukaansa
anna heidän opettaa sinut lentämään

sillä silloin olet unten mailla

tähtitarhalla

paikassa jossa unelmat tulevat kuviksi
käsinkosketeltaviksi

mene keijujen mukaan
aikaan kun silmät suljetaan

Selite: 
Tällä on hyvä toivottaa hyvää yötä ^.^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot