Sekaisin on pieni ihminen

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

Se ei vaan mee niin
Ei se ei todellakaan mee niin

Että kerta toisensa jälkeen
ottaisin sen vastaan

huudot
lyönnit

ne satuttavat
sisältä kirpaisevat

se on se elämä
jota vihataan
jota rakastetaan

ne on ne sanat
joita vihataan
joita rakastetaan

Nuita sanoja vihaan
Nuita sanoja
niin täynnä vihaa

halveksuntaa

Täynnä väsymystä on pieni ihminen
Täynnä vihaa on pieni ihminen

Jostain etsii sen
pienen ihmeen

päivänkakkara

se on kaunis
se rauhoittaa
se on kaunis sana

Vihankin katoaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

toiveikas eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot