Maailman paino

Runoilija Muhvelo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen taivaanrannan maalari, pieni tyttö sininen, vasten taivaan pilviä
 

Maailmanpaino harteillaan
pyydettiin häntä kävelemään
muiden taakkoja kantamaan

Kuinka voit olettaa että hän jaksaisi kovinkaan pitkää matkaa?

Kuinka voit olettaa että hän jaksaisi vielä lisää?

Auta häntä
ota osa itsellesi

tahi siirry vierelle
ja auta kantamaan

saat hymyn kiitoksesi

Ja hän voi joku päivä ottaa taakan sinulta pois

Maailmanpaino harteillaan häntä käskettiin kulkemaan
tätä taivalta taittamaan

Kuinka hän tekee sen?

Miksi hän tekee sen?

Ei tiedä kukaan
Ei auta kukaan

Kyynel lisää taakkaa
nauru keventää taakkaa

naura siis

maailma on kevyempi

Selite: 
Auttakaamme toinen toistamme jotta matkamme olisi edes hetken kevyempi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot