Jätetty/Kadotettu

Runoilija personalprison

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tämän päivän tielläni 
         ei ole murhetta
Jokainen päivä on samanlainen,
ei huomista
Ja tunnen mitä tunnenkaan,
täällä on kylmä,
minne ikinä minut jätitkään

Matkallani jonnekin
etsin sydäntäni takaisin
Jossain se on
(mutta kadonnut)
Silti pystyn itkemään
Mihinkään muuhun en pystykään
Ilman sinun muistoasi
on niin pimeää
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyyneleet lohduttavat.
Upea teksti
kipeän kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot