Pohjola

Runoilija personalprison

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Suomen kesän aurinko ei paista tarpeeksi kovaa
 se tuskin saa hikeä iholleni
 rusketuksenkin joudun hankkimaan purkista
Mutta poika,

sinä saat minut lämpenemään
kun unissasi imet hiuksiani
on totta että ihminen on kauneimmillaan nukkuessaan

Sinun kanssasi uskaltauduin siihen kylmään järveen uimaan jossa oli suopohja

ja me suutelimme pinnan alla ja vesi kiehui meistä
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana runo rakkaudesta <3

Hieno!

Olotilaani sopiva runo. Kauniisti yhdistät rakkaustarinan tähän Pohjolaan. Kuva on kaunis ja aito piirtyessään verkkokalvolle.

" kun unissasi
imet hiuksiani
on totta että ihminen on kauneimmillaan nukkuessaan"

"me suutelimme pinnan alla
ja vesi kiehui meistä" huikeita säkeitä. Kohokohtia :)

 

Käyttäjän kaikki runot