Rakkauden gradualismi

Runoilija personalprison

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
    halaus
irti
haluan tarrautua uudestaan
ja sinä olet niin ihana
etten minä saa mitään sanotuksi
haluan vain painautua sinua vasten
sanoa sinulle

miten ihana miten upea miten Sinä olet valloittanut minut
Työntövoima sinusta kauemmaksi
en minä sellaista odottanut sinulta
juna ei odota sinä et odota
valinta oli vaikea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan realistinen runo lähdöstä ja kaipauksesta.

Koskettavan realistinen runo lähdöstä ja kaipauksesta.

 

Käyttäjän kaikki runot