Oikeutetty vääryys

Runoilija personalprison

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä,
      et näe
Minua kituuttaa ja minua kaduttaa
Minun kitumistani Minun katumustani
Mitäs menin
leikkimään
muiden kanssa

Mitäs,
Mitäs menin sekoittamaan tunteeni näin
Kas,
Rakkaus oli rakkaus meni
minä en enää välitä siitä paskan vertaa
haluan vain paistatella muidenkin suosiossa ja minä rakastan sitä minä sairas kusipää
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmmm..
Aikast hienoa tekstiä.. Mitä jos nyt tota loppua ei oteta.. c(x
Hieno runo! ^___^

Hmmm..
Aikast hienoa tekstiä.. Mitä jos nyt tota loppua ei oteta.. c(x
Hieno runo! ^___^

 

Käyttäjän kaikki runot