Nimetön

Runoilija 741e0c9522d60c79b594c7181249d608

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 19:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Bad art is more tragically beautiful than good art, because bad art documents human failure.
 

Miksi sinulla on
kaikki se
minkä minä halusin ensin
kaikki se
minkä minä tarvitsin

En yritä sulkea silmiä
totuudelta
enkä kieltää
sen olemassaoloa

Toivon vain ettei se
koskaan olisi osunut
elämäni raiteille
ettei polkumme olisi koskaan
leikanneet toisiaan

Olisit vain joku tuntematon
tässä maailmassa
etkä liian lähellä oleva
tuskan lähde

Viet hapen pois huoneestani
enkä voi enää hengittää

Sinun onnesi minut
tukehduttaa
enkä löydä tietä ulos

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, kuin suoraan mun ajatuksista.

 

Käyttäjän kaikki runot