Hylkiö

Runoilija 741e0c9522d60c79b594c7181249d608

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 19:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Bad art is more tragically beautiful than good art, because bad art documents human failure.
 

Kuinka voi olla
ettei kuulu mihinkään
ettei kenenkään tarvitse auttaa
rantavesiin hukkuvaa

Voi vain jäädä yhteiskunnan rakenteiden väliin litistyksiin huutamaan
eikä kukaan kuule kuitenkaan

Vaikka pyytää apua
ei sitä aina saa
vaikka niin meille luvattiin

Lupaus lottovoitosta
muuttuikin suunnitelmaksi itsemurhasta
tässä hyvinvontivaltiossa
jossa pieni ihminen
helposti murskaantuu byrokratian rattaissa

Selite: 
tuntemuksia parin vouden takaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän valtion hyvinvointi on mitattu materian ja saavutusten mittarilla. Rattailta lipsuvaa ei tunnusteta olemassa olevaksi, joten sitä ei voida auttaa.

 

Käyttäjän kaikki runot