Nimetön

Runoilija 741e0c9522d60c79b594c7181249d608

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 19:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Bad art is more tragically beautiful than good art, because bad art documents human failure.
 

Kuolen joka kerta vähän sisältä
kun en pysty rakastamaan sinua
täyttämään haluasi
niin kuin ansaitsisit

Mieleni haluaa sinua
mutta ahdistuu
kun kehoni ei reagoi kosketukseesi

Itken öisin hiljaa
koska en pysty antamaan
sitä mitä ansaitset

Pelkään että tuskastut
ja etsit ansaitsemasi hellyyden
toisen naisen sylistä
vaikka tiedän
että rakastat minua

Inhoan itsekkyyttäni
voisit jonkun toisen kanssa
saada kaiken ja enemmän
mutta silti pidättelen sinua
vaikka seksuaalisuuteni on rikki

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot