Nimetön

Runoilija 741e0c9522d60c79b594c7181249d608

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 19:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Bad art is more tragically beautiful than good art, because bad art documents human failure.
 

Kuinka voin laskea sinut yksin matkaan
jota en itse ole käynyt
minulla ei ole antaa ohjetta mukaan
menet äidille tuntemattomaan maahan

Voin vain huutaa perääsi
odota rakas äitiä
niin kuin parkkipaikalla ruuhkaisen marketin
vastaukseksi ei kuitenkaan enää kaiu
huoleton naurusi
ainoastaan routaisen haudan ikuinen hiljaisuus

Peittelen sinut äidin tekemään vilttiin
ettet palelisi matkalla
ripustan kaulaasi bola-korun
jonka lupasin sinulle mukaan antaa

Luota siihen
että äiti sinut etsii
kun aika koittaa
seuraan bola-korusi helinää
lupaan etten pysähdy koskaan
ennen kuin olen turvanasi uudestaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot