Nimetön

Runoilija 741e0c9522d60c79b594c7181249d608

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 19:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Bad art is more tragically beautiful than good art, because bad art documents human failure.
 

Olet minulle hyvä ihminen
nainen niin todellisen äidin kaltainen
suren lapsien puolesta
jotka eivät saaneet syntyä sydämesi kotiin

Paljon on maailmassa lapsia
joita ei valo ja lämpö kynttilän
ohjaa suuntaan oikeaan
ilman lämpöä ehdottoman rakkauden
lapsen sisintä palelee
lopulta se jäätyy eikä se usko enää
Aurinkoon ja lämpöön huomisen

Ilman turvaa peto pääsee upottamaan
saastaiset kyntensä lapsen päiväpeittoon
repien ja riepotellen sitä hajalle
lapsen sielun kiinnikkeet natisevat liitoksissaan
lapsi pelkää
ei ole ketään kelle kertoa

Lopulta lapsen sielu hajoaa palasiksi
ei ole rakkauden luomaa suunnitelmaa
millainen on hyvä sielu
ei ole luottamuksen luomaa uskoa
minä pystyn rakentamaan hyvän ihmisen
Lopulta lapsi rakentaa jäljellä olevista
laudoista vääntyneistä
vinon puuhökkelin ilman ovia ja ikkunoita
lapsi tietää sen olevan ruma
mutta ilman ohjeita
ei pystynyt parempaan

Lämmöllä ja rakkaudella
talon voi suoristaa
siihen voi tehdä ikkunat ja ripustaa verhot
voi murtaa vankilan
ja päästää sisään valon

Mutta tähän lapsi tarvitsee aikuisen
ehdottoman ja loputtoman rakkauden
ilman turvaa sielun lapsi ei koskaan
kasva vahvaksi ja aikuiseksi
jokaisen turvattoman aikuisen sielussa
asuu pelokas lapsi
joka odottaa ikuisessa horteessaan
suotuisaa säätä ja rakkauden täyteistä hoivaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

syvällista kerrontaa , hyvä 
 

Käyttäjän kaikki runot