Nimetön

Runoilija 741e0c9522d60c79b594c7181249d608

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 19:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Bad art is more tragically beautiful than good art, because bad art documents human failure.
 

Ottaisitko silti minut
vaikka tietäisit kaikki vikani

Rakastaisitko minua
vaikka vihani peittäisi maan
jos kuitenkin tahdon anteeksi pyytää

Antaisitko minulle anteeksi
kaikki ne huudot
kaiken sen epävarmuuden
olenko rakkautesi arvoinen

Jakaisitko elämäsi kanssani
kunnes kuolema meidät erottaa
rakastaisitko
vaikka kaiken se kärsii
kaiken se myös kestää

Ilman sinua
olen tyhjyyttään kumiseva vaski
ilman sinua
olen vailla rakkautta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot