Nimetön

Runoilija 741e0c9522d60c79b594c7181249d608

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 19:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Bad art is more tragically beautiful than good art, because bad art documents human failure.
 

Kymmenen sormea
kymmenen pientä varvasta
niissä on maailmani tarkoitus
minun elämäni suurin saavutus

Uninen hymy huulillasi
saa minut nauramaan
murhe kasvoillasi
saa minut suojelemaan sinua
sulkemaan syliini
kertomaan äidin olevan läsnä

Kun itket sylissäni sydämesi pohjasta
se repii minun sydäntäni
tuuditan sinua ja lupaan
äiti ei koskaan jätä
äiti ei ikinä hylkää
äiti on aina tässä
olet tärkeintä minun elämässä

Tahdon antaa sinulle
kaikki tarvittavat avaimet elämään
mahdollisuuden olla onnellinen
sinun elämäsi
on paljon omaani suurempaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot