Nimetön

Runoilija 741e0c9522d60c79b594c7181249d608

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 19:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Bad art is more tragically beautiful than good art, because bad art documents human failure.
 

Aikuisen kokemuksiin hukutettu
reppana lapsi
puolikkaan naisen kehossa
on yhtä turvassa
kuin lapsi ilman vaatteita
kylmässä pakkasilmassa

Lapsi on vääränlainen
kieroutunut
perverssi
se tietää ja
se osaa asioita
joita oikea lapsi ei nää

Puolikkaan naisen keho
osaa antaa
osaa käyttää karttanaan
toisen ihmisen
hengityksen rytmiä
haparoivia käsien otteita
raukeita silmiä
tai
pelkoa
kipua
lyöntejä
riippuen kumpaa tarjotaan

Puolikas nainen ei osaa
vastaanottaa
toimia karttana kenellekään
kartta piti sotkea mustalla tussilla
jotta lapsi jäisi eloon
lapsi piti piilottaa
ettei se kasvaisi sairaaksi aikuiseksi

Jos puolikasta naista koskettaa
keho reagoi viiveellä
mieli hämmentyy mustan kartan äärellä
ahdistus ja pelko viestii menneisyyden vaaraa

Puolikkaan naisen keho löytää
määränpään
aarrekartan kätketyn aarteen
ilman mieltä tai karttaa
mutta aarrearkku on täynnä paskaa

Kultaisen oven takana
ei ole aikuisen ihmisen nautintoa
siellä seisoo itkevä lapsi
vesilätäkössä
rikkonaisissa kumisaappaissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot