Nimetön

Runoilija 741e0c9522d60c79b594c7181249d608

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 19:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Bad art is more tragically beautiful than good art, because bad art documents human failure.
 

Mustat pisteet sisälläni
hukuttavat minut niinä öinä
kun en jaksa ponnistella
nähdäkseni valoa
muistaakseni niitä korjaavia hetkiä
joita lupasin käyttää rakastamiseesi

Silloin en tunne itseäni
en löydä ihmistä sisältäni
löydän vain rikotun mielen
keskeneräiseksi jätetyn lapsen

Se lapsi tuntee silmitöntä vihaa
samalla sitä peläten
ainoa toivo on järjen torjuntavoitto
pienikin ripe itsehillintää
ettei viha räjähdä vasten kasvoja

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa 
 

Käyttäjän kaikki runot