Nimetön

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

eräs tunsi sinut,
ja minua varoitti,
mutta en uskonut.

sanoit,
että mahdollisimman pitkään,
haluat minut pitää.

ei se kauan kestänyt,
särjit sydämeni,
toisen takia.

Selite: 
olisi taas pitänyt kuunnella kaveria joka tiesi enemmän kuin minä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan surullista.

Uskon tunteesi syvemmän taiteen joka tähän on verellä loihdittu. Hienoa!

Mahdollisimman pitkään on joskus niin kovin vähän. Vaikea juttu. Ja sitten taas vannotaan rakkautta seuraavalle, huoks. Kun joutuu petetyksi voi olla vaikea luottaa, varsinkin jos taas joku pettää, mutta vähitellen oppii huomaamaan ettei kaikki ole samanlaisia, on myös niitä jotka oikeasti sitoutuu ja kunnioittaa. Ja pettäjällekin on hyvä antaa anteeksi. Harva kuitenkaan on pelkästään ilkeä - ymmärtämätön ja itsekäs ehkä.

Niin käy joskus,
mutta jos ajatellaan positiivisesti; Saitpahan aineksia runoihin :D
Tiedän, laiha lohtu..
Tarina ja aihe ovat mielenkiintoiset, toteutus kuitenkin hiukan tylsä. Ei tullut mitään ahaa elämyksiä tai runon sisällä olevia koukkuja vastaan. Mutta kaipa tässä silti oli sitä jotain kun sai minut tähän tarttumaan ja arvostelemaan.

Niin pitäisi muttei elä ellei yritä uskaltaa...

Hyvä aloitus!

Ja joskus sitä tajuaa liian myöhään oman typeryytensä, mutta sitä se elämä on. :(

Sellaistahan tämä elämä tahtoo olla.
Ole huoleti, kyllä se Rakas sullekin löytyy.

niin se joskus menee... itel ja kaveril meinas käydä just näin... mut hienosti kirjoitettu tää :)

 

Käyttäjän kaikki runot