silmäsi

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

Istun edessäsi,
katson silmiisi,
näen niistä,
syvälle sieluusi.

Näen ujon,
erakoituneen pojan,
jonka sisällä on,
monenlaisia tunteita.

Katson pois miettien,
haluanko nähdä enemmän,
katson uudestaan silmiisi,
syvälle sieluusi.

Pelkoa, vihaa
surua, herkkyyttä
ja niiden lisäksi
näen toivoa ja rakkautta.

Silitän poskeasi hymyillen,
suutelen hellästi huuliasi,
halaan ja lähden pois miettien,
ehkä vielä joskus...

Selite: 
katselin tässä eräänä iltana pertun silmiin.. ja näin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot