ukki

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

Enkeliksi muutuit
pääsit parempaan paikkaan
missä ei ole tuskaa
ei kipua

Katselet meitä taivaasta
suojelet meitä
kävit katsomassa että
onko meillä kaikki hyvin

Muistelemme sinua rakkaudella
olit maailman paras ukki
kiitos kaikesta

Selite: 
runo ukin muistolle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

Kaunis muistoruno..

Yksinkertainen, kaunis runo ja hieno kunnianosoitus rakkaalle.

Kaunista.

Kaunis muistoruno..

Yksinkertainen, kaunis runo ja hieno kunnianosoitus rakkaalle.

 

Käyttäjän kaikki runot