tyttö jonka elämä ei ole kunnossa.

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

nuori tyttö, 18 vuotias. oli onnellinen, ja sosiaalinen. kerran hän lähti vanhempiensa kanssa miittiin. ja siellä meni eka päivä hyvin, näki tuttuja ja piti hauskaa. toinenkin päivä meni mukavasti. krapulasta huolimatta. ja kolmas päivä. se päivä muutti tytön elämän täysin. oli juttelemassa eräällä miehelle.. ja sitten berhandilainen hyökkäsi kimppuun. puri kättä, ja toistakin. ja vatsaan.. sitten hän pääsi irti, meni kauemmaksi, haavoihin vettä ja talouspaperia. ja sitten meni äitin luo ja lähtivät sairaalaan. laskimo oli menny rikki, sille ei voinut enää tehdä mitään.. puhdistivat haavat ja tikkejä laittoi ja pakettiin. ja sitten takaisin miittiin. tytölle tuli hermovammakin vasempaan nimettömään.

lopulta kun vuosi oli kulunut, hermovamma ei ole parantunu. ja tyttö sai posttraumaattisen stressioireyhtymän, ja masentunu on hän. paniikki kohtauksia, pelkää hän koiria. ja häntä ahdistaa todella paljon, jooutunut käymään psykiatrilla ja psykologilla.

hän yrittää jaksaa päivästä toiseen, mutta tiukkaa tekee. paniikki kohtauksia, purskahtaa itkuun ilman syytä, mikää ei tunnu tytöstä olevan hyvin.. hän ei meinaa jaksaa....

Selite: 
no, tälläinen sit tuli.. kommentoikaa toki.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot