Nimetön

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

kuulen taas niitä sanoja suustasi
joita en haluaisi kuulla koskaan
tämä ei ole ensimmäinen kerta kun puhut siitä että lähdet täältä pois... mä en kestä kuunnella sitä, haluaisin painaa käteni korvilleni, lyyhistyä maahan ja sanoa, ei, älä puhu siitä, älä puhu siitä minun kuullen, tiedät, että murrun sitten kun lähdet pois. älä jätä minua, älä jätä minua tänne yksin, minä pyydän!

aina välillä kun olet vierelläni,
niin mieleeni muistuu se että et enää pian ole siinä minun vierelläni, vaan olet poissa, silloin kyynel vierähtää poskelleni ja masennun. haluan pysäyttää ajan, että sinä et jättäisi minua ja lähtisi pois, en kestä sitä, olet minun paras kaverini täällä, minulla ei ole koskaan ollut noin hyvää kaveria kun sinä olet, ja minä menetän sinut pian, en kestä sitä, en.

Selite: 
tää on yhdelle mun kaverille, kyseinen ihminen pystyy tunnistaa itsensä tästä runosta....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot