Nimetön

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

viikonlopun olit poissa, sitten kun näin sinut taas, minun olisi pitänyt olla onnellinen kun näin sinut, mutta en ollut. en tiedä että mitä on tapahtunut, mutta kaikki on muuttunut. yhden viikonlopun aikana. emme puhu toisillemme oikeestaan mitään.... mitä meille on tapahtunut. eileen kuulin kun juttelit sen erään toisen kanssa, kuulin sellaisia asioita joita en olisi halunnut kuulla. olisin halunnut painaa kädet korvilleni ja lyyhistyä maahan ja sanoa sinulle, älä puhu tuosta minun kuullen, sinä tiedät, että minä en kestä sitä, kun sinä lähdet täältä pois, minä pyydän älä jätä minua, älä jätä minua tänne yksin.

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot