Nimetön

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

rakkauteni sinua kohtaan
onkuin
romeon ja julian,
kiellettyä

tämä kielletty rakkaus
tukahduttaa minut.

en voi muuta kuin
yrittää unohtaa tunteeni
koska
sinua en voi saada.

salaa aina nähdään,
kadotaan yön pimeyteen.

ne hetket saisi kestää ikuisuuden.

niin olisin onnellinen,
kun sinut saisin.

Selite: 
jotai ihme paskaa taas..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot