Nimetön

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

Hetkeen siihen, pääsisinpä takaisin,
en tahtoisi, sen loppuvan koskaan,
nyt muistelen sitä hetkeä, haaveillen,
runoa sinusta, siitä hetkestä jälleen kirjoitan,
mutta ystäviä me nyt vain ollaan....

Selite: 
juuu, siihen yhteen hetkeen haluaisin takaisin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot