ystäväni on kuin ekeli

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

hän kuuntelee minua,
kun minulla on asiaa.

hän auttaa minua,
kun minulla on vaikeaa.

hän lohduttaa minua,
ku minulla on paha mieli.

hän lohdutti minua,
ja minulle tuli parempi mieli

Selite: 
.. oon kirjoittanu tän muutama vuosi sitten, ja tää kertoo mun yhestä ihanasta kaverista, maijasta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot