Mieleltään kesän lapsi

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Hiekka rasahtelee jalkojen alla.
Lintujen kuoro siivittää kulkuani.
Aurinko helottaa.
Mieli on nyt kevyt.
Radiossa varoittelevat korkeasta UV-indeksitä,
mutta tämän tytön aurinkovaellusta se ei estä.
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein, kannattaa tietenkin yrittää edes jotenkin suojautua UV:ltä.
Olihan se suojakerroin mullakin 50.
paljanjaloin kulkee hän
sivellen kesää iholleen

moi pitkästä aikaan
luonnonlapsi
Moi sullekkin. Kivasti kirjoitit.
 

Käyttäjän kaikki runot