Tulet takaisin, tiedän sen...

Runoilija bodom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson sinua,
noustessasi linja-autoon.
Ahdistaa ja kyyneleet pyrkivät silmiini.
En kuitenkaan itke, en halua.
En halua näyttää kuinka minnuun sattuu,
kuinka lähtösi repii minua pala palalta.
Katson kuinka auto lähtee,
jään tuijottamaan sen valoja,
kunnes en enää näe niitä.
Tipun polvilleni, painan pään käsiini
ja annan kyyneleiden valua poskilleni.
Niin sinä taas menit ja vaikka tiedänkin sinun palaavan minuun sattuu,
enkä voi sille mitään.

Selite: 
hmmmm....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot