Myöhässä

Runoilija bodom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anteeksi että olen ollut idiootti.
Vasta nyt tajuan oikeasti mitä olen mennyt tekemään.
Vasta nyt tajuan mitä olen menettänyt.
Menetin jotain tärkeää.

Lupailin,
vaikkei edes ollut aikomusta pysyä sanoissani.
Puhuin,
vaikka tiesin sanojeni jättävän kivun.
Satutin,
vaikka en olisi halunnut.
Silti tein sen kaiken

Selite: 
Pitkästä aikaa ruennu taas runosuoni kuplimaan.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus heräämme liian myöhään näkemään ystävämme tärkeyden! Koskettava ja kaihoisa runo!

 

Käyttäjän kaikki runot