Miksi itken...???

Runoilija bodom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun pitäsi olla iloinen,
sillä olet luonani,
mutta silti itken.
Itken surua, jota ei edes ole,
sillä en tiedä miksi itken.
Kyyneleet vain valuvat,
vaikkei minulla ole edes mitään syytä itkeä.
Kuivaan poskeni ja toivon vain että nyt kun olet luonani niin myös pysyisit siinä.
Toivon,
vaikka tiedän että tulee vielä se viikonloppu jolloin taas lähdet.
Mutta kuitenkin rakastan sinua ja
tiedän että vielä tulee se hetki jolloin et lähdekkään,
vaan jäät luokseni

Selite: 
-
Kategoria: 
 

Kommentit

Mulla on useen just sama tilanne.. :/ todella kaunis runo..<3

 

Käyttäjän kaikki runot