Yö ja Päivä

Runoilija bodom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kuin päivä ja olen kuin yö.
Erilaisin ajatuksin,
erilaisin tuntein.
Eihän päivä ilman yötä olisi päivä,
eihän yö ilman päivää olisi yö.
Yö ja päivä on vuorokausi.
Sinä ja minä olemme ME

Selite: 
Miun ihanalle bestikselle... <3 <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot