Liian tärkeä

Runoilija bodom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelottaa.
Elämäsi muka minun käsissäni.
Silloin olen liian tärkeä,
liian tärkeä sinulle.

Jos se menee näin.
Jos se tekee jäljet kyynärtaipeisiisi,
jos se tekee elämästäsi pelkän helvetin.
Elämällä leikkimisen.

Silloin en enää halua olla sinun.
En halua aiheuttaa sinulle niin pahaa,
niin paljon.
En halua sinulle niin pahaa oloa,
että sen takia pilaat elämäsi.

Selite: 
jotain todella sekavaa, todella sekavasta olotilasta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää raapiisydäntä kovaa.. Jotenkin niin tuttua.. Niin sekavaa mutta selkeetä. Tää on mielettömän upea.

tää on aika syvältä koskettava. kun ei halua vielä sitoutua toiseen niin vakavasti.. hyvin oot kuvaillut.

 

Käyttäjän kaikki runot